Όροι & Προυποθέσεις

Όροι χρήσης

Εισαγωγή

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το angiology.gr. Παρακαλούμε, διαβάστε τους Όρους Χρήσης πριν τους αποδεχτείτε για να έχετε την άδεια χρήσης του Ιστότοπού μας.


Ορισμοί

Σε όλο αυτό το έγγραφο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις και είναι σημαντικό να καταλάβετε την έννοια αυτών. Τα παρακάτω είναι μια μη εξαντλητική λίστα ορισμών λέξεων και φράσεων που βρέθηκαν σε αυτό το έγγραφο:

“Συμφωνία” αναφέρεται στους παρόντες Όρους Παροχής Υπηρεσιών.
“Site” αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας, www.angiology.gr “Εταιρία” αναφέρεται στην εταιρεία μας, γνωστή ως “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στην Ιστοσελίδα μας, η σε υπηρεσία μας.
“Χρήστης” αναφέρεται σε οποιονδήποτε επισκέπτη του ιστότοπου που εκμεταλλεύεται την Υπηρεσία μας, συμπεριλαμβανομένων των γενικών επισκεπτών στον ιστότοπό μας.                                                                                     

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας, πρέπει να πληρούνται ορισμένα κριτήρια:

Πρέπει να έχετε την ελάχιστη νόμιμη ηλικία που απαιτείται, να μην είναι κάτω των 18 ετών ή 21, ανάλογα με τις χώρες της κατοικίας σας.
Πρέπει να μας παρέχετε κάθε είδους προσωπικές πληροφορίες και άλλες πληροφορίες που θεωρούμε απαραίτητες για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία μας.

Φύση της υπηρεσίας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ιδρύθηκε το 1961. Είναι μία από τις ιστορικότερες επιστημoνικές εταιρείες της Ελλάδος και η ίδρυσή της αποτελεί πρωτοβουλία αξιόλογη για τα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Μέλη της είναι ιατροί κυρίως Αγγειοχειρουργικής αλλά και άλλων ειδικοτήτων οι οποίοι ναι μεν δεν χειρουργούν επί των αγγείων όπως οι Αγγειοχειρουργοί, ασχολούνται όμως γενικότερα με τις συνέπειες των παθήσεων των αγγείων.

Κανόνες Χρήσης

Δεν πρέπει να:

-Δημοσιεύσετε ή να στείλετε οτιδήποτε βίαιο, απειλητικό, πορνογραφικό, ρατσιστικό, μίσος ή αντίθετο με άλλο τρόπο σύμφωνα με τη γνώμη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.
-Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου, δυσφημεί οποιονδήποτε, πλαστοπροσωπεί          0ποιονδήποτε ή παραβιάζει με άλλο τρόπο τα δικαιώματα τρίτου.
Hack, crack, phish, SQL injection ή άλλως να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την ακεραιότητα της ιστοσελίδας www.angiology.gr, της υπηρεσίας ή των υπολογιστών των χρηστών της.
ο, τιδήποτε άλλο, που θα μπορούσε να φέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ σε δυσπιστία ή να παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου.

Τα πνευματικά μας δικαιώματα

Συμφωνείτε να μην αντιγράψετε, να διανείμετε, να προβάλλετε, να διαδώσετε ή να αναπαράγετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο οποιαδήποτε πληροφορία στην Ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδειά της.


Τα πνευματικά σας δικαιώματα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ πρέπει να είναι σίγουρη ότι έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον ιστότοπό της από τους χρήστες της. Ένα τέτοιο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο, ήχο και άλλα υλικά.


Εμπορικά σήματα

Το λογότυπο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ είναι ΜΗ εμπορικό σήμα που χρησιμοποιείται από εμάς,  για να αναγνωρίσουμε με μοναδικό τρόπο την τοποθεσία, την υπηρεσία και την Εταιρεία μας. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτή τη φράση οπουδήποτε χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το λογοτυπό μας ή να αντιγράφετε την εμφάνιση και την αίσθηση της ιστοσελίδας ή του σχεδιασμού της, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Συμφωνείτε ότι αυτή η παράγραφος ξεπερνά τον ισχύοντα νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περιλαμβάνει απαγορεύσεις σε οποιονδήποτε ανταγωνισμό που παραβιάζει τις διατάξεις της παρούσας παραγράφου, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της δικής σας ανταγωνιστικής δραστηριότητας.


Ανάκληση συγκατάθεσης

Μπορούμε να ανακαλέσουμε τη συγκατάθεσή μας για τη χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας μας, ή οποιαδήποτε άλλη άδεια που σας έχει χορηγηθεί βάσει της παρούσας Συμφωνίας, ανά πάσα στιγμή. Συμφωνείτε ότι εάν το ζητήσουμε, θα πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα για να καταργήσουμε οποιαδήποτε χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας μας, την οποία ενδεχομένως έχετε εμπλακεί, ακόμα και αν αυτό θα σας προκαλέσει απώλεια.
Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων

Αν νομίζετε ότι παραβιάστηκαν τα πνευματικά σας δικαιώματα, στείλτε μας:

Το όνομα σου.
Το όνομα του μέρους του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα έχουν παραβιαστεί, αν διαφέρει από το όνομά σας.
Το όνομα και η περιγραφή του έργου που παραβιάζεται.
Η τοποθεσία στον ιστότοπό μας του παραβιάζοντος αντιγράφου.
Δήλωση ότι έχετε καλή πίστη ότι η χρήση του πνευματικά κατοχυρωμένου έργου που περιγράφεται παραπάνω δεν επιτρέπεται από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων (ή από τρίτο που έχει νόμιμο δικαίωμα να το πράξει εξ ονόματος του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων) και δεν επιτρέπεται  από τον νόμο.

Πρέπει να υπογράψετε αυτή την ειδοποίηση ηλεκτρονικά και να την στείλετε στον αντιπρόσωπό μας για την πνευματική ιδιοκτησία στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται.
Σας συνιστούμε να μας στείλετε παρόμοιες πληροφορίες με αυτές που αναφέρονται παραπάνω σε σχέση με οποιοδήποτε ισχυρισμό περί παραβίασης εμπορικού σήματος και θα το απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε

μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.